Timemanagement


Heb je de hele dag hard gewerkt en toch het gevoel dat je maar weinig hebt gedaan? Vraag je je af hoe je tijd bespaart? En hoe je de regie houdt over jouw eigen werk en tijd? Of wil je beter leren omgaan met werkdruk? En je taken met meer gemak en plezier uitvoeren?

Veel mensen werken onder hoge druk. Af en toe onder een hoge druk werken is geen probleem en kan zelfs een goed gevoel geven. Je voelt je actief en krijgt het idee veel dingen aan te kunnen.

Minder prettig is het wanneer je steeds te weinig tijd hebt om het werk goed uit te voeren en om taken af te ronden. Een structurele, hoge werkdruk leidt tot: verlies van overzicht en energie, onnodige fouten en irritaties of het niet halen van deadlines.

De zorg voor een goede balans tussen jouw werk en tijd is essentieel. Deze balans kun je positief beïnvloeden door slimmer, gemakkelijker en effectiever te werken en bewust om te gaan met jouw tijd, denkwijze, gedrag en energie.

Lees hier meer over de onderwerpen die aan bod komen.

Ervaringen van eerdere deelnemers...

"Het coachingstraject was heel lekker (persoonlijke aandacht), nuttig & verhelderend.
Bedankt voor je praktische tips en fijn hoe je met mij naar mijn vastzittende patronen hebt gekeken. Ik vond het een prettige samenwerking. En dat 'samen werken' heeft het voor mij gedaan!" - Receptioniste Hulpverleningsorganisatie

Lees meer ervaringen.

Heb je interesse in een individueel coachingstraject op de werkplek of een training op maat voor jouw team, je afdeling of de hele organisatie? Meld je aan, stel je vraag of neem gerust contact met mij op via 06 - 15 333 512.

Ben je op zoek naar een origineel en nuttig cadeau? Geef dan een Coaching Kadobon en maak de ander blij!